Lana Interijeri

Lana Interijeri

Servis racunala

 

Apartman i sobe u centru Rijeke

Spremi oglas
Cijena: 156 KN
Kontakt 0977223525
Predan 07.12.2018 20:11:50

Opis

Stan se nalazi na 3. katu zgrade s liftom, 100 m od Korza, ima 90m2, vrlo je prostran, ima centralno grijanje i konstantno toplu vodu, 3 spavaće sobe, a zajedničke prostorije za sve sobe su: kupaona, kuhinja, ugodan dnevni boravak i balkon. Prostor je uređen toplo, svijetlo, s veselim bojama i prije svega, čisto je i praktično za svih: samce, ekipu, obitelji. Može se iznajmiti po sobama (kapaciteta 2-3 osobe) ili cijeli stan. Noćenje po sobi je 232 kn (uključena boravišna pristojba, ručnici, posteljina i čišćenje) za 2 osobe ili 156 kn za jednu, a cijena za cijeli stan ( 6 osoba) je 684 kune, tj. 792 kune za 8 osoba. Za rentanje na duži period ili cijeli stan nudimo popuste. Kuhinja je opremljena svim potrebnim: štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, kuhalo, makineta za espresso, suđe i sav pribor, osnovne namirnice (šećer, kava, sol isl.), u kupaoni su glačalo, sušilo za robu, sušilo za kosu i perilica za robu. U dnevnom boravku se mogu naći karte i neke društvene igre.
Opisi soba

Grimizna soba ima bračni krevet, dodatni kauč, 2 noćna ormarića i veliki ormar. Zelena soba je isto prostrana i svijetla, s 2 kreveta za 1 osobu, ormarom i kredencom. Soba Lavanda je najveća, ima 2 kreveta za 1 osobu (mogu se spojiti u jedan), dodatni kauč, ormar i kredencu. Svaka soba ima dodatne stolice a Zelena i Lavanda imaju i stolove za rad ili uživanje u kavi.

Posebne napomene: ako dolazite sa svojim ljubimcima, kako mi volimo puno životinje, želimo da i njima bude udobno (ne naplaćujemo dodatno za njih), pa ako su vam potrebne dekica, padele, wc za mace, imamo i to :)
Pušenje je dozvoljeno u dnevnom boravku i na balkonu a zabranjeno u sobama i kuhinji, pa i pušači i nepušači mogu pronaći svoje mjesto pod suncem. :)

Specifični detalji

Županija Primorsko-goranska

Detalji oglasa

ID oglasa: 202547
Prikazano: 69
Ističe: 02.09.2021 21:11:50

Prava sitnica Web Shop
;

Tucic
;

 

© 2018 Čačkalo Oglasnik