Čačkalo Oglasnik

 1. Stranica www.cackalo.hr je u vlasništvu Čačkalo Media j.d.o.o.. Oglašavanjem na Čačkalo oglasniku korisnici prihvaćaju ove uvjete korištenja. Smatra se da su korisnici upoznati s pravilima i uvjetima korištenja u svakom trenutku korištenja i oglašavanja na ovoj stranici te da su iste razumjeli u potpunosti. Zadržavamo pravo promjene i dorađivanja uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku stoga su korisnici dužni redovito čitati iste.

 

 1. Korisnik je dužan registrirati se ukoliko će oglašavati svoje proizvode i usluge na stranicama Čačkalo oglasnika. Prilikom registracije korisnik unosi osobne podatke u registracijski obrazac i za njihovu točnost jamči zakonskom odgovornošću. Prikupljeni podatci se pohranjuju u zbirku podataka, a pristup istima ima samo Čačkalo oglasnik. Svi korisnici prihvaćanjem ovih pravila dopuštaju uporabu navedenih podataka u svrhu rada sustava i slanja elektroničke pošte.

 

 1. U skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka Čačkalo oglasnik štiti privatnost korisnika. Osobni podatci dobiveni korištenjem oglasnika se ne dostavljaju trećoj strani niti će se ne bilo koji drugi način zloupotrijebiti.

 

 1. Svi oglasi, fotografije, poruke i slično koji su objavljeni na internet stranici Čačkalo oglasnik su isključiva odgovornost osoba koje su to objavile. Čačkalo oglasnik ne može garantirati za točnost i potpunost sadržaja objavljenog od strane oglašivača. Svi sporovi između korisnika i oglašivača po pitanju sadržaja, cijene i sličnog rješavaju se isključivo između korisnika i oglašivača. Čačkalo oglasnik se ne može smatrati odgovornim za bilo koji oblik štete nastale njegovim korištenjem.

 

 1. Na Čačkalo oglasniku zabranjeno je objavljivati i naručivati sadržaje koji su na bilo koji način nezakoniti, štetni, prijeteći ili omalovažavajući. Korisnici se obvezuju da neće objavljivati oglase koji su svojim sadržajem u suprotnosti s Ustavom RH, zakonom i drugim propisima. Čačkalo oglasnik će odmah po primitku informacije o nezakonitom sadržaju ukloniti isti sukladno Zakonu o internet trgovini te pritom nije dužan unaprijed obavijestiti korisnika. Korisnicima koji su kršili pravila može biti zabranjeno i onemogućeno daljnje korištenje ovim oglasnikom.

 

 1. Nije dozvoljeno objavljivati oglase koji sadrže osobne podatke drugih osoba bez njihove izričite dozvole. Također, korisnici se obvezuju da neće oglašavati robu ili usluge kojima bi se kršila autorska prava osobe.

 

 1. Korisnici su dužni odmah prijaviti Čačkalo oglasniku neovlašteno korištenje njihovog korisničkog računa. Osoba koja neovlašteno koristi tuđi korisnički račun će odgovarati za to u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Čačkalo oglasnik nije odgovoran za neovlašteno korištenje korisničkog računa niti za moguću štetu nastalu na takav način.

 

 1. Na internet stranici Čačkalo oglasnik korisnik može imati samo jedno korisničko ime.

 

 1. Oglasi koje korisnici žele objaviti na Čačkalo oglasniku moraju biti na hrvatskom jeziku. Oglasi trebaju sadržavati specifične podatke o predmetu ili usluzi koja se nudi. Naslov oglasa treba sadržavati opis predmeta ili usluge. Slike u oglasu trebaju biti reprezentativne slike predmeta koji se prodaje.

 

 1. Na stranicama Čačkalo oglasnika nije dozvoljeno stavljati linkove konkurentskih stranica, stoga zadržavamo pravo obrisati iste.

 

 1. Čačkalo oglasnik koristi kolačići kako bi poboljšao iskustvo korištenja naših stranica. Korisnici mogu u postavkama internet preglednika namjestiti da se kolačići ne spremaju, ali ako to učine postoji mogućnost da neki dijelovi stranice neće raditi ispravno.

 

 1. Čačkalo oglasnik ne odgovara za bilo koju štetu nastalu zbog dostupnosti ili brisanja oglasa kao i pogreške u radu ove internet stranice
Top