Čačkalo Oglasnik

NOVI ČAČKALO OGLASNIK

Što Vam nudimo

  • Odlučili smo se za osvježavanje dizajna kako bi ostali u korak s vremenom i modernim standardima.

  • Ma kakve naplatne kategorije 🙂 Nećemo Vas zamarati sa desecima različitih cijena. Ako ste fizička osoba, oglasite svoj auto, kuću, stan, brod, traktor, mobitel, Playstation i sve ostalo - potpuno besplatno.

  • Na starom Čačkalu, skok na vrh je bio moguć svakih 24 sata. Novi Čačkalo Vam omogućuje neograničene skokove na vrh u bilo koje doba, potpuno besplatno.

  • Budite uvijek na vrhu s opcijom istaknutih oglasa. Ako označite svoj oglas kao istaknut, bit će u posebno označenom području na vrhu kategorije, kao i iznad običnih oglasa na listi pronađenih oglasa. Ovo je jedina opcija koju smo odlučili naplatiti svim korisnicima. Znate onu, ako je svaki oglas istaknut, niti jedan nije istaknut. Kontaktirajte nas na [email protected]

  • Konačno nudimo opciju automatskog importa oglasa i redovne sinkronizacije agencijama za prodaju nekretnina, auto kućama, web trgovinama i bilo kojoj drugoj pravnoj osobi koja želi automatski uvesti oglase na Čačkalo. U 2023. godini smo postavili visoke ciljeve rasta broja korisnika, oglasa i pregleda. Pridružite nam se kao rani partner uz cijenu mjesečnog paketa koja će, ako nam se pridružite u 2023. godini, zauvijek ostati ista. Kontaktirajte nas na [email protected]

  • Nudimo bannere i pozicije po dogovoru. Banner na glavnoj stranici, svakom oglasu, logo tvrtke na jednoj od istaknutih kategorija samo su neke od opcija. Pridružite nam se kao rani partner uz "rane" cijene koje ćemo Vam zauvijek ostaviti iste.

Top