Čačkalo Oglasnik

€192,000.00

1,445,760.00KN

Opis

Datum : 28 veljače, 2023
Godina izgradnje : 1967
Godina zadnje adaptacije : 2014
Novogradnja : NE
Grijanje : Gradska toplana
Klima uređaj : DA
Dozvole : građevinska dozvola, uporabna dozvola, vlasnički list
Energetski razred : U izradi
Komunalije : Gradski vodovod, Gradska kanalizacija

Prodaje se kuca za odmor u Biogradu na moru na adresi Mile Gojsalic 6. Prizemlje nekretnine sadrži ulazni hodnik, kupaonu sa toaletom, tus kadom, umivaonikom sa ormaricem te novom perilicom rublja. Dnevni boravak tj konoba ima kompletnu kuhinju, sank, kamin na kruta goriva, kutnu garnituru te stol sa 4 stolice. Unutarnjim stepenicama se dolazi na kat, a postoje I vanjske stepenice na isti. Na katu se nalazi predsoblje, dvije spavaone, pune visine sa krovnim prozorima, klima uređaj, toaletni prostor sa umivaonikom te velika natkrita terasa Kuća se prodaje sa kompletnim namjestajem. Ispod vanjskih stepenica se nalazi ostava. Kroviste je obnovljeno prije dvije godine. Povrsina kuce je cca 42m2 po etaži. Vlasnistvo 1/1. Cijena po dogovoru.

Dvoriste ima velika klizna vrata za vozila I posebni ulaz. U dvoristu se jos nalazi drvena kucica koja sluzi kao ostava za alat, vanjski solarni tus te veliki zidani rostilj. U dvoriste se mogu parkirati tri auta a od vegetacije ima smokvu, nar, tresnju, dva limuna te brajdu s lozom. Dvoriste je povrsine 217m2
Kuca, uz struju (dvotarifna) I vodu, je spojena nedavno na gradsku kanalizaciju. Udaljenost do plaze kao I do marine je cca 800m.

Savjeti za sigurnost - kada je oglas sumnjiv?

Cijena vrijednog predmeta čini se nerealno povoljna

Traži se uplata cijelog ili manjeg iznosa unaprijed, mimo računa u banci

Izbjegava se susret, ukoliko je moguć u istom gradu ili mjestu

Traži se preslika bankovne kartice ili drugih osobnih dokumenata (za ostvarenje uplate dovoljan je samo IBAN broj)

Top